Dat smaakt naar Mir!
Lunches in a jar & more 
 

Wie is 'Dat smaakt naar Mir!'


Mijn naam is Mirjam, geboren in 1980 en moeder van twee (2005 en 2007).  Ik hou van zingen, wandelen, skeeleren en vooral van gezelligheid en lekker eten en drinken. Dit doe ik het liefste met vrienden en familie. Gezellig met z'n allen aan de grote tafel, vol met lekkere hapjes en de flessen op tafel. Het liefst sta ik de hele dag in de keuken te snijden, hakken, roeren, mixen, opmaken en vooral ook proeven…. Alles op z’n (lees: mijn) tijd en gestructureerd te werk. Zo maak ik de hele dag door de lekkerste dingen.

Ik hou ervan als mensen van mijn gerechten smullen én blij zijn dat ze zelf al dat werk niet hoeven te doen. 

Zo is het idee voor Dat smaakt naar Mir! ontstaan. Je kunt bij mij een lunch bestellen voor jezelf, maar ook voor grotere groepen. Je kunt een lunch bestellen voor 1 dag, maar ook voor een aantal dagen. Ik maak soepen, salades, wraps en meer.

Om de wegwerpcultuur te beperken, lever ik de salades en de soepen in glazen potten. De bijkomstigheid daarvan is, dat je het een aantal dagen kunt bewaren. De salades zijn in laagjes opgebouwd, met de sla bovenin. Zo blijf het lang lekker. Ik werk op bestelling vooraf. 


De producten die ik gebruik, koop ik doorgaans bij supermarkt de of de groothandel. Het doel is om voor iedereen een betaalbare, verantwoorde en lekkere lunch te maken. Tips en recepten zijn altijd welkom! Naast lunches, maak ik ook lekkere borrelplanken en snaai-dozen. 


Eet smakelijk en geniet van elke dag,