Dat smaakt naar Mir!
Lunches in a jar & more 
 


Welkom

Welkom op de website van

 "Dat smaakt naar Mir!"

Hier kun je de lekkerste borrelplanken en lunches bestellen. Van soepen en salades tot lekkere en goed gevulde borrelplanken en snaaidozen. Regelmatig wordt de menukaart verfrist. Enkele vaste toppers zullen blijven staan, seizoensgebonden wordt er gevarieerd. Heb je een leuk recept of een speciale (dieet)wens?

Laat het gewoon weten via de mail of app. Het wordt met liefde voor je gemaakt.


Borrelplanken

Niets is zo leuk en lekker als gezellig eten en drinken met vrienden of familie. Of het nu gaat om een vrijdagmiddagborrel, een gezellige avond of een dagje op het water; een hapje hoort erbij. Vind jij dat ook zo fijn? Bestel dan hier je borrelplank naar wens! Er staan een paar voorbeelden op de site, maar geef gerust je wensen door.


Lunches

De salades en soepen worden geleverd in glazen potten. Dit om de wegwerpcultuur een beetje te beperken. De glazen potten krijg je in bruikleen. Vooralsnog werkt dit prima en komen alle potten netjes (van binnen) omgespoeld retour. Naderhand worden ze natuurlijk in de vaatwasser grondig gereinigd! De borrelplanken zijn gemaakt van mahoniehout en deze krijg je ook in bruikleen. Eventuele dips en smeersels komen ook weer in bovengenoemde glazen potten.